Renovering af huse og lejligheder i hele midt- og sydsjælland

Skal dit hus eller din lejlighed gennem en renovering, så tag fat i Tømrermester Løje. Vi har mange års erfaring med renovering af huse og lejligheder, uanset hvor omfattende din renovering måtte være.


Hvis du har overtaget en ældre ejendom, har du sikkert en masse drømme om, hvor dejligt huset kan blive. Men det kræver ofte lige en renovering udført af et dygtigt og professionelt tømrerfirma at nå derhen. ​

Lad os bistå med renovering af hus – så bliver det godt

Det kan være fristende at købe et håndværkertilbud, fordi man ofte får meget mere ejendom for pengene, end hvis man købet et helt nyt eller et nyistandsat hus.

Derefter kan det så komme bag på mange, hvor omfattende en renovering kan være, og hvor lang tid det tager. Det er her, du skal tilkalde professionel hjælp, så du ikke giver op, fordi en renovering af hus har taget lysten helt fra dig.

Som tømrerfirma har vi set mange huse, der trænger til en renovering, og vi har fået lov at udføre renovering af hus mange steder. Det er dejligt, når et hus efter renovering atter kan damme rammen om et godt familieliv eller en virksomhed.​

Renovering af hus fra kælder til kvist

Dit behov for renovering af hus kan omfatte alt fra en mindre renovering til den store totalrenovering. Tømrermester Løje har erfaring med alle typer renovering, og kan bistå med alt fra kælder til kvist:

  • Renovering af gulve
  • Renovering af vægge – opsætning og nedrivning
  • Renovering af køkken
  • Renovering af tag
  • Renovering af døre og vinduer
  • Renovering af vådrum
  • Renovering af paneler og karme

Uanset hvor omfattende en renovering af hus, du gerne vil have foretaget, lægger vi engagement og høj kvalitet i hver eneste opgave. Vi løser også gerne din renovering som mindre projekter hen ad vejen, hvis du af økonomiske eller praktiske årsager ikke ønsker en renovering af hele huset på én gang.Med mange års erfaring kan vi ofte pege på nogle gode løsninger, så tøv ikke med at tage fat i os, måske kan vi sammen finde den bedste løsning på dit renoveringsprojekt.

Tal renovering af hus med os

Vi kører primært ud for at udføre renovering af huse hos kunderne i Midt og Sydsjælland, og vi kører gerne på hele Sjælland, så som Storkøbenhavn og Nordsjælland hvis renoveringsopgaven er der.

Du kan kontakte os enten via formularen her på siden, eller ved at ringe til os på tlf. 60 46 64 62 – måske er vi netop i gang med en renovering, så læg gerne en besked, og vi vender tilbage.

Kontakt os i dag og få et tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrermester løje

​​Vi holder til i 4000 Roskilde, men vi 

kører ud til opga​ver på hele Sjælland. Kontakt os og få en uforpligtende snak om din næste tømreropgave.​​​

Tømreropgaver udføres

Kontakt os

Helligkorsvej 64, 2. tv., 4000 Roskilde