Ny terrasse i høj kvalitet

Hvis du drømmer om en flot ny terrasse i høj kvalitet, så kontakt Tømrermester Løje. Vi kan skabe en ny terrasse, præcis som du ønsker det.

Som tømrer har vi massiv erfaring med at bygge terrasser, så vi tør godt love dig, at din nye træterrasse bliver det sted udenfor, du allerhelst vil opholde dig.

Din ny terrasse bliver dit nye favoritsted

Med en ny terrasse kan du få skabt det udendørs favoritsted, du går og drømmer om. Vi kan bygge træterrasser, der passer ind til enhver ejendom, uanset om din nye terrasse skal være stor eller lille bliver den tilpasset dit hus efter dine ønsker.

En træterrasse kan opføres i mange forskellige typer træ, og det er op til dig, om den skal være med brede planker, mørkt, lyst eller malet træ, og om du ønsker en lille morgenmadsterrasse eller en større terrasse, der kan danne rammen om måltider, solbadning, afslapning og blomsterkasser.

Tømrermester Løje kan bygge alt fra en lille træterrasse på få kvadratmeter til en stor overdækket terrasse, der måske endda går rundt om huset, så du kan få lys fra flere verdenshjørner.

En træterrasse med stil

Ved opbygning af træterrasse og udformning heraf skal du tage højde for flere ting:

  • ​Skal din træterrasse opføres i jordniveau eller skal den forhøjes?
  • Hvordan skal den tilpasses eksisterende adgangsdøre og vinduer?
  • Ønsker du en lukket terrasse eller måske et rækværk i smukt design?
  • Skal din nye terrasse være en overdækket terrasse? Med fast overdækning eller markise?
  • Skal den opføres i ubehandlet træ, eller ønsker du den efterfølgende lakeret, olieret eller malet?

Vi har mange års erfaring i at bygge nye terrasser, og vi vil gerne vejlede dig om, hvilke muligheder vi kan se for, at du kan få netop den træterrasse, du drømmer om. 

Sammen kan vi designe den terrasse, der passer bedst til dine planer, drømme og dit budget, og med hensyntagen til, hvor meget vedligehold du ønsker fremover.

Få en pris på en ny terrasse

Vi kører dagligt ud for at bygge nye terrasser, træterrasser og overdækkede terrasser hos kunder i Roskilde, Holbæk og Solrød, men vi kører gerne på hele Sjælland. Du kan kontakte os ved at ringe til os på telefon: 60 46 64 62 eller sende en mail til toemrermesterloeje@gmail.com – så kan du nyde forår, sommer og efterår på din træterrasse.

Kontakt os i dag og få et tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrermester løje

​​Vi holder til i 4000 Roskilde, men vi 

kører ud til opga​ver på hele Sjælland. Kontakt os og få en uforpligtende snak om din næste tømreropgave.​​​

Tømreropgaver udføres

Kontakt os

Helligkorsvej 64, 2. tv., 4000 Roskilde