Nyt tag til din bolig​

Hvis du skal have lagt nyt tag eller have lavet en tagrenovering, så kontakt Tømrermester Løje. Vi betjener primært kunder i Roskilde, Holbæk og Solrød, men kører gerne til kunder på hele Sjælland. Vi er eksperter i at lægge nyt tag og har mange års erfaring.

Som tømrerfirma lægger vi naturligvis nyt tag, men vi laver også professionel og kvalitetsmæssigt stærk tagrenovering.

Et nyt tag giver huset større værdi

Hvis du vælger at få lagt et nyt tag på din ejendom, vælger du samtidig at øge ejendommens værdi. Et nyt tag er en investering, både fordi huset ser meget pænere ud, og fordi et nyt tag styrker ejendommens klimaskærm. Et nyt tag beskytter mod indtrængen af fugt og kulde og holder energiomkostningerne nede. Du forlænger dermed ejendommens levetid, ligesom indeklimaet bliver betydeligt forbedret.

Tømrermester Løje kan lægge alle former nyt tag, og hvis du vælger at få lavet isolering i forbindelse med dit nye tag, kan du få håndværkerfradrag på udgifterne til arbejdslønnen. Læs mere om håndværkerfradraget på SKATs hjemmeside.

Vi laver også tagrenovering

Hvis dit tag kan nøjes med en tagrenovering, kan Tømrermester Løje renovere de dele af dit tag, der har behov for det. Der er ingen grund til at tage hele taget af, hvis dele af det er i god stand.

Vi vil sammen med dig drøfte, hvor meget af dit tag, der har behov for en tagrenovering. Hvis dele af taget er utæt efter storm eller andre skader, kan vi reparere det, der trænger, så du fortsat har et tæt og sikkert tag. Vi kan lave en tagrenovering, så den passer perfekt ind i ejendommens eksisterende tagstil.

Hvad koster et nyt tag?

Prisen for et nyt tag afhænger af flere forskellige faktorer såsom størrelsen på taget og valg af tagmateriale. Ønsker du en konkret pris på dit tag eller et uforpligtende tilbud, er du meget velkommen til at kontakte os. 

Du kan kontakte os ved at give os et kald på telefon: 60 46 64 62 eller skrive en mail til toemrermesterloeje@gmail.com – så stiger din ejendom i værdi med nyt tag eller tagrenovering.

Et nyt tag giver mange fordele:

  • ​Højere ejendomsværdi – fordi ejendommen synes mere velholdt
  • Længere levetid for ejendommen – bedre beskyttelse af klimaskærmen
  • Lavere energiomkostninger – fordi varmen ikke ryger ud gennem et utæt tag
  • Bedre indeklima – når fugt- og skimmelsvamp minimeres​

Kontakt os i dag og få et tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrermester løje

​​Vi holder til i 4000 Roskilde, men vi 

kører ud til opga​ver på hele Sjælland. Kontakt os og få en uforpligtende snak om din næste tømreropgave.​​​

Tømreropgaver udføres

Kontakt os

Helligkorsvej 64, 2. tv., 4000 Roskilde