Tilbygning eller ombygning af hus tilbydes

Er du i gang med at leve drømmen ud om ombygning af hus eller en tilbygning? Så skal du sikkert bruge en professionel og meget kvalitetsbevidst tømrer til dit projekt!

Tømrermester Løje har stor erfaring med alt inden for nybyg, tilbygning og ombygning af hus, og vi sætter en ære i at være din byggepartner.

Ombygning af hus er en stor beslutning

Det er en stor begivenhed og en stor investering, den dag man beslutter sig for at ombygge sit hus. Tømrermester Løje står klar til at hjælpe dig. 

Vi har mange års erfaring og vi synes det er en ære at få lov at hjælpe med at føre din drøm ud i livet. Det skal gøres i den bedste håndværksmæssige kvalitet og med de bedste materialer, og det kan vi garantere hos Tømrermester Løje.

​Måske har du allerede både materialer og byggeplaner klar? Ellers hjælper vi gerne med at forberede dit projekt, så byggeprocessen kan glide bedst muligt. 

Vi samarbejder med alle typer håndværkere om at nå målet, nemlig at din ombygning eller tilbygning opføres i den bedste kvalitet med fokus på omkostninger og fornuftige løsninger.

Få et tilbud på ombygning af hus

Vi kører dagligt ud for at udføre nybyggeri hos kunder i Roskilde, Holbæk og Solrød, og vi kører også gerne i resten af Sjælland. Vi kommer gerne med en uforpligtende pris på dit projekt. 

Du er velkommen til at kontakte os på telefon: 60 46 64 62 eller skrive en mail til toemrermesterloeje@gmail.com – så kan din drøm om nyt hus i høj kvalitet blive en realitet.

Kontakt os i dag og få et tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrermester løje

​​Vi holder til i 4000 Roskilde, men vi 

kører ud til opga​ver på hele Sjælland. Kontakt os og få en uforpligtende snak om din næste tømreropgave.​​​

Tømreropgaver udføres

Kontakt os

Helligkorsvej 64, 2. tv., 4000 Roskilde